Kunst Rond Den Dolder 2014 op 6 en 7 september

kunstronddendolder logo1kleinVorig jaar was de eerste editie van Kunstroute Kunst Rond Den Dolder, en voor zo’n eerste keer, was het een succes. Het aantal kunstenaars was nog bescheiden, maar daarentegen was het aantal bezoekers boven verwachting.

Wij willen in het weekend van 6 en 7 september in de drie dorpen en Dolder, Bosch & Duin en Huis ter Heide ook dit jaar een Kunstroute organiseren, waarbij belangstellenden de kunstenaars in hun atelier of woonhuis, kunnen ontmoeten. Wij zijn momenteel bezig lokaties te zoeken waar mensen zonder eigen expositieruimte hun werk kunnen tonen.

OPROEP AAN KUNSTENAARS DEN DOLDER, HUIS TER HEIDE EN BOSCH EN DUIN OM ZICH AAN TE MELDEN!

Alle kunstvormen kunnen vertegenwoordigd zijn: schilderen, ruimtelijk, textiel, grafisch, fotografie, film,  muziek, schrijven, theater, dans, etc.

Wanneer je interesse hebt om deel te nemen aan deze Kunstroute, meld je dan snel aan. Meld je ook aan als er bij jou thuis geen gelegenheid is om te exposeren. Wij gaan dan bekijken of je in iemand’s atelier, of op een andere locatie kunt exposeren. Ken je nog anderen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Kunstroute, laat het dan ook weten.

Deelname aan de route kost € 20. Dit bedrag is nodig voor het drukken van een brochure met routekaart en een overzicht van de deelnemers. Samen met sponsorgeld en subsidies kunnen we dan weer een mooie brochure en flyers maken.

Aanmelden kan via het invullen van het deelnameformulier op de website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gea Schmidt.

Hartelijke groet,

Het team van KunstRondDenDolder: Gera Hoogland en Gea Schmidt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s