Deelnemers kunstroute 2014 bekend

We hebben inmiddels alle aanmeldingen (39) van deelnemende kunstenaars binnen. Dit jaar zijn ook Huis ter Heide en Bosch en Duin beter vertegenwoordigd dan vorig jaar.

Publiciteit

Vanaf augustus gaan we reclame maken in de media. Bij deze een oproep om via Social Media berichten over de Kunstroute te plaatsen om zoveel mogelijk publiek te trekken. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de folder, die weer bestaat uit een routekaart en een beschrijving van het werk van de kunstenaars. We gaan ook weer flyers verspreiden. De kosten die we maken wordt gedekt door de eigen bijdrage van kunstenaars en door sponsors.

Fotograaf

We zoeken nog iemand die het leuk vindt om foto’s te maken van de kunstroute. Kent u iemand die dat, tegen een kleine vergoeding, leuk vindt om te doen, laat het ons dan weten via email kunstronddendolder@gmail.com

Opening voor deelnemende kunstenaars

Op 5 september vindt om 18.00 uur de aftrap van de kunstroute plaats in Wijnhandel Baas&zn aan de Spoorlaan 1, in Bosch en Duin. Daar staat een wijntje en een hapje klaar voor alle deelnemende kunstenaars. De bijeenkomst, die we nog nader invullen, duurt tot 19.30 uur.

Hartelijke groet,

De commissie voorbereiding KRDD:

Gea Schmidt, Gera Hoogland, Silene van Waveren en Kyra van Ramele.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s