Niemand kan meer om “Kunst Rond Den Dolder” heen

IMG_4833 (800x526)Het was weer even als vorig jaar een bijzonder weekend, volgens Wim Arns, professioneel kunstenaar uit Bosch en Duin en deelnemer aan de Kunstroute Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin op 6 en 7 september j.l. “Het was hart verwarmend om te horen wat men van het getoonde werk vond: complimenten, kritische kanttekeningen en een enkeling  durfde ook te zeggen dat het werk hen niets deed.”

Maar Wim Arns merkt ook op: “Als je niet beter wist dan zou je denken dat “Kunst Rond Den Dolder” door een professioneel organisatie bureau is georganiseerd.”

IMG_4788 (800x533)“Niets is minder waar, een kleine groep bezielde  mensen uit onze woongemeenschappen, die de kunsten in zijn grote verscheidenheid een warm hart toedragen, hebben de handen in elkaar geslagen. Zij hebben in twee seizoenen een kunstroute van drie kleine woongemeenschappen op de kaart weten te zetten. Niemand kan hier meer omheen. Het was dan ook heel terecht dat de wethouder in haar speech  lovende woorden sprak over dit initiatief en financiële steun beloofde. Niet onbelangrijk is het om ook nog te melden dat er een sociale interactie opgang is gebracht tussen de verschillende woongemeenschappen. Zowel tussen de kunstenaars onderling als tussen de buurtgenoten onderling. ”

En ten slotte: “Ik heb grote bewondering en veel respect voor wat het organiserend team van de grond heeft gekregen.”

Wim Arns

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s