Kunst Rond Den Dolder 2015 in de startblokken!

Over een maand is het zover: de derde Kunst Rond Den Dolder is er weer op 26 en 27 september 2015 tussen 12 en 17 uur!

cropped-kunstronddendolder-logo-grootweb11.png

Er zijn dit jaar bijna 50 deelnemende kunstenaars! Ook verheugend is het grote aantal sponsors die de kunstroute een warm hart toedragen. En voor het eerst een collectieve expositie in de Gehoorzaal op het terrein van Altrecht, waar van alle kunstenaars een werk is te bekijken.

Dit dankzij de samenwerking met en de deelname van P’Arts die sinds dit jaar de beschikking hebben over ateliers en die gehoorzaal op het terrein van Altrecht. Op vrijdagavond 25 september is er een officiële feestelijke opening voor de kunstenaars en genodigden in de Gehoorzaal op het terrein van Altrecht van 18 tot 19.30 uur.

Belangstellenden en geïnteresseerden kunnen in dit weekend de kunstenaars van deze kunstroute bezoeken in hun eigen atelier, woonhuis of op een speciale locatie tussen 12.oo en 17.00 uur in de dorpen Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch & Duin. Ook is er een aanvullend cultureel programma:

Zaterdag 26 september

 • Collectieve expositie van alle deelnemende kunstenaars in de Gehoorzaal op het terrein van Altrecht van 12 tot 17 uur.
 • Bakker Bos in Den Dolder verkoopt Dolderse kunstkoekjes.
 • Restaurant Cantina Italia in Den Dolder serveert een speciaal kunstmenu 12 -19 uur.
 • Om 13.30, 15.00 en 16.30 uur optredens van de Utrechtse band Dial Prisko in de tuin bij de kunstenaars op de Dolderseweg 58, Huis ter Heide (nrs. 34 en 35).
 • 16.45 uur – korte performance door de kunstenaars van Loods21 op de Pleineslaan 21, Den Dolder (nrs. 27 en 28).
 • Nederlandse wijnen ontdekken van Wijndomein De Vier Ambachten uit Simonshaven bij de kunstenaars aan de Willem Arntszlaan 35, Den Dolder (nrs. 29 en 30).

Zondag 27 september

 • Collectieve expositie van alle deelnemende kunstenaars in de Gehoorzaal op het terrein van Altrecht van 12 tot 17 uur.
 • Restaurant Cantina Italia in Den Dolder serveert een speciaal kunstmenu.
 • 13.00 uur – korte performance door de kunstenaars van Loods21 op de Pleineslaan 21, Den Dolder (nrs. 27 en 28).
 • 14.00 uur – speciale opening door de kunstenaars die verblijven in het Vijfde Seizoen op het terrein van Altrecht en om 15 uur een performance (nr. 12).
 • Nederlandse wijnen ontdekken van Wijndomein De Vier Ambachten uit Simonshaven bij de kunstenaars aan de Willem Arntszlaan 35, Den Dolder (nrs. 29 en 30).
interactieve-kaart-KRDD

Interactieve kaart

De brochure van 2015 hier alvast downloaden. Meer informatie over de route, een interactieve kaart met alle kunstenaars, adressen en eventueel hun website en waar de brochures verkrijgbaar zijn.

Verspreid dit bericht via je eigen social media kanalen, Facebook, Twitter e.d.! Flyers en posters zijn vanaf 10 september beschikbaar. Alvast downloaden en zelf verspreiden? Download hier: KRDD flyer A5 en KRDD poster A4.

Het bestuur van de Stichting Kunst Rond Den Dolder wenst alle deelnemende kunstenaars succes met hun voorbereidingen en heet alle bezoekers van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s