Nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 4 Kunst Rond den Dolder

Opening Kunstroute op 23 september om 18.00 uur in het Witte kerkje
Henk bij de Weg exposeert er en hij zal een korte toelichting geven op zijn werk. Daarna is er een optreden van zangeres en pianiste Annerieke van der Loo.
We hopen dat jullie allemaal de tijd vinden om de opening bij te wonen en met elkaar kennis te maken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Vlaggen en Posters
De vlaggen zijn bedoeld als  herkenningspunt voor de route. Hang de vlag dus op een goed zichtbare plaats vanaf de weg. De posters ook graag op een goed zichtbare plaats hangen. We hebben op diverse plekken banners opgehangen en ook hangt onze poster deze week op de reclameborden in Den Dolder.

Publiciteit
We hebben vorige week een artikel geplaatst in de Stadspers en deze week verschijnt er een advertentie van ¼ pagina in de Nieuwsbode. Op woensdagavond besteedt Radio RTV Zeist in het cultuurprogramma aandacht aan de kunstroute.

Wat kun je zelf doen aan publiciteit?
Heb je nog niet geflyerd, of heb je nog flyers over? Breng je buren op de hoogte. Zit je op Twitter of Facebook? Breng het onder de aandacht van je vrienden!

Fotograaf
Tessa de Geus komt, evenals vorig jaar, weer foto’s maken op de locaties. Haar foto’s zullen  op de website worden geplaatst.

Turven
Wil je bijhouden hoeveel bezoekers er op beide dagen zijn gekomen?
En wil je de aantallen, samen met een reactie hoe je de kunstroute zelf hebt ervaren,  de dag erna doormailen aan : kunstronddendolder@gmail.com?

Ophalen werken
Op 27  september kun je de vlag inleveren en krijg je de borg terug. Dit is in Cultureel Centrum de Kameel tussen 17.00 en 18.00 uur.

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust op kunstronddendolder@gmail.com of kijk op www.kunstronddendolder.nl
Veel succes met de voorbereidingen.

Bestuur Stichting Kunst Rond Den Dolder

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s